Ontdek onze buffetten op maat!

Duik in een culinair avontuur met onze op maat gemaakte buffetten, boordevol variatie van sappig vlees en verse vis tot knapperige groenten en zoete lekkernijen. Laat je smaakpapillen verwennen, wij hebben voor elk wat wils.

Ontdek de heerlijke gerechten van onze Braaimaster!

Geniet van de unieke beleving en sfeer van onze op hout gestookte buitenkeuken. Vis, vlees en groenten worden direct of indirect gegrild boven de zelfgemaakte houtskool. Terwijl jullie tot rust komen in onze landelijke tuin grillen wij jullie menu op maat.

Ontdek de heerlijke gerechten van onze Welded!

Word jij enthousiast van kampvuren en geniet je van outdoor grillen? Dan maken we je graag warm voor onze vuurschaalbarbecue. Het vlammenspel zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer, maar ook voor de lekkerste hapjes.

Specifieke wensen?
Vragen staat vrij!
Wij werken met veel goesting jullie menu op maat uit!

  • Gelieve dit te melden indien we rekening moeten houden met intoleranties of allergieën. De samenstelling van onze gerechten kan veranderen.

  • Willen jullie graag met een externe cateraar samenwerken, dan kan dat ook! We kunnen jullie alvast een aantal cateraars aanraden waar we reeds mee hebben samengewerkt. We rekenen voor het gebruik van onze keuken en energie een supplement van 100€.

  • Wij hebben voldoende borden en bestek ter beschikking. Indien jullie hiervan gebruik willen maken vragen wij hiervoor 2€ per persoon per gang (inclusief afwas).

Hier vindt u onze algemene voorwaarden.